Geef uw les op afstand

Gratis, het werkt en is eenvoudig in gebruik

Wij helpen u


 

ASEM-Solutions en Zoom bieden  tijdens de coronacrisis  hun diensten aan om ervoor te zorgen dat de lessen kunnen doorlopen vanop afstand. We geven scholen ongelimiteerde diensten. Zowel kleine als grote groepen kunnen de les volgen vanop hun PC, tablet of smartphone.

Ik ben leerkracht: stelt een account in  (stap 1)
Als school: doe een aanvraag voor ongelimiteerde diensten (stap 2) .

ASEM-Solutions zal de school contacteren en verdere uitleg geven over de werkwijze. 


Stap 1 (als leerkracht):

Registreer als leerkracht met je email adres van de school voor een gratis Zoom account via   https://zoom.us/signup. Persoonlijke emails zoals gmail, hotmail, skynet worden niet aanvaard. 

Registreer je als werknemer van een bedrijf, universiteit, hogeschool. Je kan sessies geven tot 40 minuten en met maximaal 100 personen. Via Stap 2 zullen we een tijdelijke licentie vragen om deze beperking tijdelijk op te heffen.
 

Stap 2 (als school):

Vul als school eenmalig onderstaand formulier in om Zoom gratis en ongelimiteerd te gebruiken. Wij behandelen dit en zorgen ervoor dat alles op een vlotte manier geactiveerd wordt. Gelieve email adres en domeinnaam van de school te gebruiken.  Persoonlijke emails zoals gmail, hotmail, skynet,... worden niet aanvaard.

Als Bedrijf : vul dit formulier in en we vragen een tijdelijke licentie aan.

De volgende stappen

Veel gestelde vragen en antwoorden  

Registreer hier je school: